Van zuivelproducten en andere voedingsmiddelen verwachten we dat de smaak goed is en de kwaliteit constant. In de voedingsindustrie gelden strenge eisen op het gebied van smaak en houdbaarheid. Voedingsmiddelenfabrikanten willen producten die op dusdanige wijze verwerkt zijn dat ze stap voor stap gevalideerd en gedocumenteerd kunnen worden.
Een steriel, microbiologisch monster vormt de monsternametechnologie van de toekomst, ongeacht de industrie. Keofitt wordt beschouwd als de industriële norm op dit gebied. Fabrikanten van apparatuur die hun eigen behoeften, die van hun klanten en de eindgebruikers serieus nemen door al in de planningsfase Keofitts-kwaliteitsnormen voor monstername op te nemen, zullen de concurrentie zeker een stap voor zijn.
Samen met Keofitt zorgen wij ervoor dat apparatuur voldoet aan de eisen voor steriele monstername, ongeacht wat voor voedingsmiddel er wordt geproduceerd, hoe het productieproces in elkaar zit en in welke hoeveelheden. Steriele monstername is een voorwaarde voor een veilige analyse, wat weer een voorwaarde is voor veilige eindproducten. Daarom dienen de eisen voor bemonstering reeds in de ontwerpfase verwerkt te worden.